Menu

OR adviestrajecten

een adviesaanvraag voor de ondernemingsraad

Als ondernemingsraad kun je regelmatig met adviestrajecten te maken krijgen; een reorganisatie, een verhuizing of een andere grote verandering.

begeleiding bij adviestrajecten

Inmiddels hebben we veel ervaring in het begeleiden van de ondernemingsraad bij fusies, reorganisaties, outsourcing en verhuizingen. Samen pakken we op en pakken we aan.

De rol van de OR in de verandering binnen de organisatie, die ondersteunen wij als procesbegeleider. Daarmee zorgen wij dat de OR in zijn kracht komt te staan. Op de gespecialiseerde inhoudelijke onderdelen zetten wij graag, in overleg met de OR, deskundigen in. Denk bijvoorbeeld aan juridische, financiële, organisatie of onderhandel deskundigen.

In onze ondersteuning is het aan de OR om diverse keuzes te maken hoe en op welke wijze de OR hiermee om wil gaan. Zo is daar aan de ene kant van de schaal het met de gehele OR inhoudelijk op (alle) punten ingaan en aan de andere kant het als OR volgen van de processen van de veranderingen  in de organisatie en daarbij zorgen dat de juiste medewerkers/leidinggevenden met inhoudelijke kennis aan het roer staan.

BOB-model

Een van de wijzen waarop wij het proces van een adviestraject ondersteunen is bijvoorbeeld het gebruik van het BOB-model; eerst de Beeldvorming, dan de Oordeelsvorming en pas dan het Besluit van de OR.

“Sander zet anderen in hun kracht om samen goed te presteren.”

OR-lid over de begeleiding van het OR projectteam Ahold Coffee Company

direct aan de slag? eBooks en blogartikelen

Wil je nu meteen aan de slag? Maak dan gebruik van ons eBook instemming en advies, lees relevante blogs die we gepubliceerd hebben of ga meteen door naar een aantal tips voor adviesaanvragen.

praktische hulp

Wij bieden praktische hulp op de manier die past bij jouw ondernemingsraad. Wil je begeleiding van de groep zodat het advies een team-resultaat is, maar wel gebruikmaken van de kennis en expertise van ervaren coaches? Daar zijn wij in gespecialiseerd.

Wil je liever dat wij uitgebreid onderzoek doen en het advies juridisch onderbouwd voor je schrijven? Dat kan.

hoe kunnen we jou(w OR) helpen?

We komen graag langs voor een gesprek om te bespreken wat je wilt en hoe je dat zou willen. Vaak kunnen we snel actie ondernemen om aan de slag te gaan.

 

This is box title
Elma Harmans - CT2.nlBel met assistent Elma Harmans op 040-2813128 of mail meteen naar info@CT2.nl.
We helpen je graag én meteen.

plan nu een afspraak in
OR adviestrajecten was last modified: april 4th, 2017 by CoachSander
delen kan alleen door vermenigvuldigen
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print