Menu

Sander Vrugt van Keulen

specialist groepsdynamiek en participatie / coach / facilitator

CoachSander Vrugt van Keulen - CT2.nl“Samenwerken is wat ik inspirerend en belangrijk vind; gedreven werken aan verbetering en vooruitgang. Concreet zijn in resultaten. In alle aspecten van het leven. En daarbij overtuigd zijn van de uitspraak: ‘verbeter de wereld en begin bij jezelf’. Samen op zoek gaan naar de verbinding tussen mens en zaak, gevoel en ratio, samen en alleen. Als trainer, coach en spreker ga ik voor de gezamenlijke en individuele meerwaarde.”

Zijn drie kernwaarden zijn Proces, Verbinding en Communicatie.
Samenwerken, oplossingsgericht werken, participatie en medezeggenschap zijn zaken waar hij in gelooft en die hij uitdraagt in de vorm van het zijn van een voorstander van het Rijnlands denken en organiseren.

In 2004 heeft Sander Vrugt van Keulen CT², creative thinking coaching training, opgericht. In de zeven jaar daarvoor was hij actief als vicevoorzitter van de Centrale Ondernemingsraad Vendex KBB (nu Maxeda), toen een onderneming met meer dan 53.000 werknemers.

Eerst was CT² een eenmanszaak, later een onderneming met mensen in loondienst. Maar als je participatie-vormen hoog in het vaandel hebt staan, dan ga je op zoek naar andere manieren van samenwerken. Zo is CT² een netwerkorganisatie geworden van vele experts en deskundigen met Sander als een spin in het web.

Niet alleen is hij trainer van ondernemingsraden, maar ook coach van ondernemende mensen. Daarnaast heeft hij vele verschillende projecten onder zijn hoede die allemaal te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, participatie en creatief denken in de breedste zin van het woord.

Gespecialiseerd is hij in groepsdynamiek van non-hierarchische teams (teams waar niemand de baas is, maar er wel samen besluiten genomen moeten worden); het coachen van groepen is een van zijn passies.

De laatste jaren is zijn werkveld steeds verder verbreed naar participatie van medewerkers in een organisatie. Met Large Scale Interventions (LSI) begeleid hij dat grote groepen mensen, soms wel 500 personen per bijeenkomst, in het samenwerken aan een door de gehele groep gedragen besluit.

Meer over Sander Vrugt van Keulen te weten komen? Onder de naam CoachSander is veel over hem te vinden op internet. Hieronder enkele voorbeelden.

persoonlijke blog:  CoachSander.nl
Twitter: @CoachSander
LinkedIn: CoachSander
Youtube: CoachSander in Beeld
Facebook: CoachSander
online visitekaartje: huur.CoachSander.in

 

Meer weten? Een afspraak maken voor begeleiding van je team? Of gewoon een vraag? Neem contact op…

 

iconLinkedInSander Vrugt van Keulen

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Sander Vrugt van Keulen was last modified: september 5th, 2017 by CoachSander
delen kan alleen door vermenigvuldigen
Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page