Menu

coaching

Training en coaching gaan naadloos in elkaar over: het één is een verlengstuk van het ander, maar  kunnen ook los toegepast worden. Het woord ‘coaching’ betekent in de Engelse taal “iemand van de ene plaats naar de andere vervoeren”.

groepscoaching

CT² geeft aan de ene kant trainingen aan middelgrote en grote bedrijven, waarbij ondernemingsraad-training een belangrijke pijler is, en is anderzijds een coach op individueel niveau voor de ‘ondernemende mens’. Ook andere vormen van team coaching zijn mogelijk.

zakelijke coaching

Ondernemers en directies (DGA’s, ZZP’ers) maar ook particulieren die ‘ondernemend’ zijn. Coaching bij CT2 levert een waardevolle bijdrage aan het proces om mensen te helpen hun leven vorm te geven zoals zij dat graag willen.

coaching: een positieve verandering

Voor veel mensen geldt dat coaching hun leven in positieve zin letterlijk kan veranderen. Met de hulp van de coach kunnen mensen situaties beter beoordelen, meer van hun ervaringen leren, beter keuzes maken en besluiten nemen en effectievere acties uitvoeren.

 

Alexander van Bellekom, Vanità – Modern Tailors

“Sander is als mens en als coach in staat om door te dringen tot de kern van de zaak zonder opgeblazen gedoe of onnodig vertoon. Hij helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen zonder forcerend te zijn, je moet het werk zelf doen maar kunt altijd rekenen op zijn sturing. Ik ken Sander nu al enkele jaren en heb meermaals gebruik mogen maken van zijn verhelderende inzichten en hoop dat nog vele jaren te mogen doen!”

lees meer reviews van klanten over coaching

voor meer uitgebreide informatie:

wat is coaching? ↓
waarom coaching? ↓
wat zijn de kwaliteiten van een coach? ↓
hoe belangrijk is de relatie coach en klant? ↓
de werkgever als opdrachtgever bij coaching ↓
wie coacht? ↓
wat is online coaching? ↓
This is box title
Via de online agenda is 24-uur per dag een afspraak te boeken met coach Sander Vrugt van Keulen; maak meteen een afspraak voor een gesprek. Ja ik wil een afspraak maken
coaching was last modified: juni 25th, 2016 by CoachSander
delen kan alleen door vermenigvuldigen
Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page