Menu

training door CT²

Als we er goed over nadenken… dan moeten we tot de conclusie komen dat wat wij leren niet altijd iets nieuws is. Leren bestaat uit het leggen van verbanden tussen en het samenvoegen van zaken die we al (lang) weten. Een voedingsbodem en basis voor het opnemen van nieuwe kennis en het ontwikkelen van vaardigheden wordt gemaakt door kennis en vaardigheden die er al zijn herkenbaar te maken en deze uit te diepen in de training.

CT² is een training- en coachingbureau dat uitstekende middelen biedt voor een goede voedingsbodem en solide basis. Het is bovendien het uitgangspunt van CT² om nieuwe kennis en vaardigheden aan te laten sluiten op de wereld van de klant. Daarbovenop gaan wij graag gezamenlijk op zoek hoe we het hoogste rendement kunnen behalen met de trainingen en/of coaching.

Niet alleen bied CT² je maatwerk in trainingen, ook met groepscoaching zoals team coaching, individuele coaching of business / executive coaching (zoals een OR-training) word je bij CT² uitstekend begeleid. Bij elke vraag of probleemstelling zal worden gekeken of de oplossing training en/of coaching is.

training door CT² was last modified: februari 24th, 2017 by CoachSander
delen kan alleen door vermenigvuldigen
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print