Menu

de CT²-methode van coaching

de effectieve en snelle manier

De CT²methode van coaching onderscheidt zich in de eerste plaats omdat de coach alle tijd voor je heeft. Er zijn dat dagdeel geen andere afspraken dan met jou. Het gesprek kan zo alle tijd krijgen die het nodig heeft zonder dat jij je gehaast hoeft te voelen.

wat is de CT²methode van coaching?

Eigenlijk heel eenvoudig… de coach heeft maar één gesprek per dagdeel. Dus heeft de coach alle tijd voor jou; er zit niemand te wachten! Er zal rekening gehouden worden met minimaal een uur coaching. Maar als er meer tijd nodig is, dan kan dat. Samen bepalen we of en hoe lang we doorgaan, totdat het gesprek een natuurlijk einde heeft.

Daarmee zal het gesprek een heel natuurlijk verloop hebben. Het is klaar als het klaar is en jij genoeg inzichten hebt gekregen om weer verder te kunnen gaan.

Hierdoor kunnen de kwaliteiten van de coach, en de wijze waarop de coaching bij CT² wordt gebruikt als middel tot persoonlijke verbetering, optimaal worden ingezet om zelf tot nieuwe inzichten te komen.

jij bepaalt thuis wanneer er een volgend coachingsgesprek is

Bij de CT²methode van coaching wordt aan het einde van een coachinggesprek geen afspraak gemaakt voor de volgende sessie! De resultaten van het gesprek of aan te pakken veranderingen vragen soms meer en soms minder tijd. Als je klaar bent voor de volgende stap, neem je contact op voor het inplannen van een nieuwe afspraak.

Door gebruik te maken van de CT²methode van coaching, kun jij je beter richten op wat echt belangrijk voor je is, zodat je kunt doen wat nodig is om je doel te verwezenlijken!

voor meer uitgebreide informatie:

wat is coaching? ↓
waarom coaching? ↓
wat zijn de kwaliteiten van een coach? ↓
hoe belangrijk is de relatie coach en klant? ↓
de werkgever als opdrachtgever bij coaching ↓
wie coacht? ↓
wat is online coaching? ↓
This is box title
Elma Harmans - CT2.nlMaak een afspraak via het contactformulier of bel direct met assistent Elma Harmans op 040-2813128 voor het maken van een afspraak.

maak nu een afspraak

Ook voor ondernemingsraad training of team coaching kunt u bij ons terecht!

de CT²-methode van coaching was last modified: maart 15th, 2018 by CoachSander
delen kan alleen door vermenigvuldigen
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print