Menu

personal coaching

als je op persoonlijk vlak beter wil presteren

Alle kennis en de beste vaardigheden zitten al besloten in de mens. Misschien heb je het nog nooit waargenomen of nooit gebruikt; dat wil niet zeggen dat het er niet zit. Het enige wat je hoeft te leren is hoe hiermee om te gaan. Maar ook die kennis ligt reeds in jezelf besloten. Samen met de coach zul je die kennis ontsluiten.

Inzicht in jouw handelen, jouw denken, maar vooral jouw voelen zijn onmisbaar in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. De coach ondersteunt je bij dat proces en helpt je het beste uit jezelf te halen. CT² zorgt op een inspirerende wijze voor duurzame resultaten door inzet van korte en krachtige trajecten, waarbij de mens centraal staat.

In coachinggesprekken zorgt de coach ervoor dat situaties zoals ze worden beleefd door de gecoachte worden bekeken vanuit een ander gezichtspunt.

Begeleid door de coach ontstaat een andere en nieuwe weg naar een oplossing. Die oplossing ligt altijd besloten in de gecoachte zelf.

Resultaatgerichtheid en realisme is de basis tijdens coaching. Het vergroten van het eigen zelfsturende vermogen van de gecoachte vormt de rode draad. De coach ondersteunt de gecoachte bij het komen tot veranderde gedragspatronen en/of denkpatronen en/of gevoelens.

Het individu staat bij coaching centraal met de eigen, specifieke ontwikkelbehoefte. Daarvoor heeft de coach bepaalde kwaliteiten in huis.

lees hier een aantal blogartikelen over hoe coaching in de praktijk kan verlopen.

voor meer uitgebreide informatie:

wat is coaching? ↓
waarom coaching? ↓
wat zijn de kwaliteiten van een coach? ↓
hoe belangrijk is de relatie coach en klant? ↓
de werkgever als opdrachtgever bij coaching ↓
wie coacht? ↓
wat is online coaching? ↓
This is box title
Elma Harmans - CT2.nlMaak een afspraak via het contactformulier of bel direct met assistent Elma Harmans op 040-2813128 voor het maken van een afspraak.

maak nu een afspraak

 

Naast personal coaching, begeleiden we ook teams met team coaching.

personal coaching was last modified: mei 25th, 2017 by CoachSander
delen kan alleen door vermenigvuldigen
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print