Menu

eBooks

praktisch en direct toepasbaar

Als CT²-team willen we graag helpen en de dingen makkelijker maken. Dat doen we onder andere met deze eBooks: gewoon zelf op je gemak lezen en toepassen. Praktisch en makkelijk; het scheelt tijd in bijeenkomsten met deskundigen of trainers. Je kunt meteen aan de slag!

Behalve dat we er naar streven om op deze manier makkelijk, praktisch en eenvoudig kennis te delen… is het lezen van de ze eBooks ook een uitstekende voorbereiding op bijeenkomsten over deze onderwerpen of om makkelijker beslissingen te maken.

eBooks zonder kosten

Deze eBooks zijn kosteloos. We vragen er maar een ding voor terug… dat we over een tijdje contact met je opnemen met de vraag of je nog tips hebt om de eBooks nog beter te maken. En als bonus krijg je ook nog eens elke maand een CT² memo met tips voor de ondernemingsraad en tips over coaching. Deal?

eBook OR-basiskennis en OR-begrippen

Wat is een ondernemingsraad? En wat moet je er over weten? Download het eBook ‘OR-basiskennis en OR-begrippen’ en gebruik dit als praktisch naslagwerk.


meer informatie

eBook draaiboek verkiezingen ondernemingsraad

Is het tijd voor OR-verkiezingen? Weet je dan waar je allemaal rekening mee moet houden? Download het eBook ‘draaiboek verkiezingen ondernemingsraad’ voor een eenvoudige handleiding en een overzichtelijk draaiboek.


meer informatie

eBook instemming en advies

Nieuwsgierig aan welke juridische richtlijnen een advies van de OR moet voldoen? Vraag je je af hoe een instemmingsaanvraag van de directie eruit moet zien? Download het eBook ‘instemming en advies’ om je OR-werk makkelijker te maken.


meer informatie

eBook werkkostenregeling voor werkgevers

Een eBook over de werkkostenregeling voor werkgevers, als vervolg op het eBook dat Karen Maessen heeft geschreven over de WKR voor ondernemingsraden.


meer informatie

eBooks was last modified: april 28th, 2018 by CoachSander
delen kan alleen door vermenigvuldigen
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print