Menu

eBooks ondernemingsraad

praktisch en direct toepasbaar

Het OR-werk bestaat uit heel veel verschillende onderwerpen. Veel is er al links en rechts te vinden op internet. En al het andere kun je dan leren in trainingen…

Maar toch denken wij dat we het jou als OR-lid makkelijker kunnen maken met deze eBooks: gewoon zelf op je gemak lezen en toepassen. Scheelt je een hele Google zoektocht en het scheelt ook tijd in de bijeenkomsten die je met deskundigen of trainers hebt. Je kunt gewoon meteen aan de slag!

Alle eBooks zijn op basis van de kennis en ervaringen van het CT²-team gemaakt. Maar bestaan ook voor een groot deel uit ervaringen van diverse ondernemingsraden in Nederland. Graag willen we de eBooks dan ook uitbreiden met jouw OR-kennis.

eBooks ondernemingsraad: kosteloos

De eBooks ondernemingsraad zijn kosteloos. We vragen er maar een ding voor terug… dat we over een tijdje contact met je opnemen met de vraag of je nog tips hebt om de eBooks nog beter te maken. En als bonus krijg je ook nog eens elke maand een CT² memo met tips voor de ondernemingsraad en tips over coaching. Deal?


Binnenkort beschikbaar; alles wat de ondernemingsraad zeker moet weten over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Is het tijd voor OR-verkiezingen? Weet je dan waar je allemaal rekening mee moet houden? Download het eBook ‘draaiboek verkiezingen ondernemingsraad’ voor een eenvoudige handleiding en een overzichtelijk draaiboek.

Je bent net gekozen in de ondernemingsraad (OR) van jouw organisatie en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Of je bent gewoon nieuwsgierig naar wat een OR nu…

Een eBook over de werkkostenregeling voor werkgevers, als vervolg op het eBook dat Karen Maessen heeft geschreven over de WKR voor ondernemingsraden.

eBook met voorbeeldbrieven instemming en advies voor Bestuurder en OR.

Per 1 januari 2015 is de werkkostenregeling van kracht: geen fietsenplan, bedrijfskorting, onkostenvergoedingen of kerstgeschenk meer? Lees erover in dit eBook werkkostenregeling en de ondernemingsraad.

eBooks ondernemingsraad was last modified: mei 25th, 2018 by CoachSander
delen kan alleen door vermenigvuldigen
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print