coachingstudio de Ruimte - CoachingBlog.nl

coaching ruilen tegen een blog = CoachingBlog!

Het idee voor CoachingBlog is al maanden geleden geboren. Maar het had toch nog wel wat voeten in aarde voordat we zover waren als we vandaag zijn… Op deze blogsite vind je straks allerlei blogs van mensen die door mij gecoached zijn.

hoe weet je nou wat coaching is?

Het basis idee: hoe weet je nou wat coaching is? Er zijn zoveel coaches… Hoe kun je dan een keuze make? Is er dan een betere manier dan dat je direct en zelf kun lezen hoe iemand het ervaren heeft?

Maar ook daarbij: er zijn steeds meer mensen die een kleine beurs hebben. En ook die zou ik als coach graag willen ondersteunen, als ze dat zouden willen. En als coach en ondernemer ben ik geen charitatieve instelling, en bovendien ook nog aanhanger van Nooit Meer Gratis.

coaching ruilen tegen… wat?

Maar wat heeft de ander dat van waarde kan zijn om te ruilen? En dat ook nog van waarde kan zijn voor anderen? Een blog over zijn of haar coachinggesprek! En dan heeft dat opschrijven ook nog eens een positief effect op de coaching zelf. Een mes dat snijd aan 3 kanten!

coaching ruilen tegen een blog = CoachingBlog!

En zo is het idee van CoachingBlog ontstaan. Op deze blogsite vind je straks allerlei blogs van mensen die door mij gecoached zijn. En blogs van mij over CoachingBlog zelf. Over de inhoud van de blogs van de gecoachten zal ik niet schrijven. Sterker nog: ik zal mij in het geheel niet met de inhoud van de blogposten bezig houden: de gecoachte zetten hun blogs zelf op deze blogsite.

spelregels

Verder spreken we, de gecoachte en ik, een aantal spelregels met elkaar af. Gewoon om het helder te maken voor elkaar. Zo zal ik mij niet met de inhoud van de blogs bezig houden. Of dat ik niet ga zeggen wat of hoe ze moeten schrijven. Maar wel met een inspanningsverplichting voor beide partijen; voor elk uur dat ik coach schrijft de gecoachte een blog van minimaal 300 woorden. Dat valt best wel mee toch?

Oh ja; en de gecoachte maakt zelf een korte biografie aan over zichzelf. Het liefst met naam en achtergrond, maar dat kan uiteraard ook anoniem.

meedoen?

Lijkt het je iets? Of ken je iemand die dit een goed idee vind en er baat bij zou kunnen hebben? Meld je aan en wellicht wordt je geselecteerd.

Wil je dit delen? Doe dit dan hier:

    tags: , ,

    nog geen reacties

    Geef een reactie