Menu

OR-training en begeleiding

voor ondernemingsraden die meer willen bereiken

ondernemingsraad training, het hoe en wat

In onze visie is ‘medewerkersparticipatie’ belangrijk voor ieder bedrijf en iedere werknemer. De gekozen vorm van participatie moet daarbij goed aansluiten bij de organisatie; vaak handelt de ondernemingsraad op basis van de Wet op de Ondernemingsraden (WOR), maar dat hoeft niet het enige uitgangspunt te zijn…

Voor ondernemingsraad cursus, heeft CT2 een uniek OR cursus-concept in Nederland: Alle OR-trainingen, bestaan uit een 3-stappenplan van voortraject, de OR-training en natraject.

de voordelen van een ondernemingsraad cursus

Het voortraject van de ondernemingsraad cursus, bestaat onder andere uit een vragenlijst waarbij de vele factoren die van invloed zijn op de OR-trainingen in kaart worden gebracht. Met die uitkomsten wordt de OR-training daadwerkelijk ‘op maat’ gemaakt. De ondernemingsraad training zelf is opgebouwd uit vooraf afgestemde onderdelen die nauw aansluiten bij de ondernemingsraad en de organisatie.

 

het vervolg na de OR-trainingen

Enige tijd na de ondernemingsraad cursus, als de ondernemingsraad het geleerde uit de OR-cursussen daadwerkelijk heeft kunnen toepassen, wordt er een evaluatiebijeenkomst (natraject) gehouden. De resultaten van deze evaluatie worden vervolgens vergeleken met de nul-meting. Daarmee is het resultaat van de OR-training daadwerkelijk ‘meetbaar’ geworden!

Naast OR-trainingen heeft CT2 nog diverse andere vormen van begeleiding speciaal voor ondernemingsraden; kijk eens in het menu boven.

“Sander volgt het proces en tempo van de groep, maar speelt ook goed in als het tempo te traag wordt of de aandacht verslapt.”

OR-lid over de begeleiding van de evaluatiebijeenkomst van de OR Zuidoost-Nederland van Koninklijke Kentalis

Hieronder de stappen in een ondernemingsraad maatwerktraining verder uitgelicht; klik op de titels voor meer informatie:

intake OR-training ↓
voortraject OR-training ↓
de OR-training bij CT² ↓
natraject OR-training ↓
transfermatrix OR-training ↓

Deze website staat boordenvol informatie. Zo kun je veel informatie vinden over een OR adviesaanvraag of OR rendement maar ook over het kiezen van een OR-trainer. Buiten ondernemingsraden heb je natuurlijk ook andere teams in je organisatie, bij ons kun je ook terecht voor team coaching.

OR-training en begeleiding was last modified: mei 25th, 2017 by CoachSander
delen kan alleen door vermenigvuldigen
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print