de coach

CoachSander - CoachingBlog.nlHet idee achter CoachBlog komt van CoachSander; maar wie is hij?

“Samenwerken is wat ik inspirerend en belangrijk vind; gedreven werken aan verbetering en vooruitgang. Concreet zijn in resultaten. In alle aspecten van het leven. En daarbij overtuigd zijn van de uitspraak: ‘verbeter de wereld en begin bij jezelf’. Samen op zoek gaan naar de verbinding tussen mens en zaak, gevoel en ratio, samen en alleen. Als trainer, coach en spreker ga ik voor de gezamenlijke en individuele meerwaarde.”

Zijn drie kernwaarden, in willekeurige volgorde, zijn Proces, Verbinding en Communicatie. Kortweg PVC.

In 2004 heeft Sander Vrugt van Keulen trainingsbureau CT2, creative thinking coaching training, opgericht. Samenwerken, oplossingsgericht werken, participatie en medezeggenschap zijn zaken waar hij in gelooft en die hij uitdraagt.

Niet alleen is hij coach van ondernemende mensen, maar ook trainer van ondernemingsraden. Daarnaast heeft hij vele projecten opgestart die  te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, participatie en creatief denken in de meest brede zin van het woord.

 

Meer over Sander Vrugt van Keulen te weten komen? Onder de naam CoachSander is veel over hem te vinden op internet. Hieronder enkele voorbeelden.

online visitekaartje: huur.CoachSander.in
persoonlijke blog:  CoachSander.nl
Twitter: @CoachSander
LinkedIn: CoachSander
Youtube: CoachSander in Beeld
Facebook: CoachSander

Wil je dit delen? Doe dit dan hier: