over CoachingBlog

wat is CoachingBlog?

CoachSander geeft als persoonlijk / directie coach zijn tijd aan jou in de vorm van coachinggeprekken. Jij schrijft in ruil daarvoor diverse blogartikelen over de coachinggesprekken. Bloggen als betaling dus.

dit is nieuw!

Dat klopt! Heel nieuw! Daarom zal er ook elke 3 maanden een evaluatie plaatsvinden om te kijken of er verbeteringen nodig zijn voor deze blog.

voor wie?

Iedereen kan zich inschrijven voor coachingblog. Uit de inschrijvingen maakt  CoachSander een selectie; daarbij kijkt hij naar haalbaarheid van de doelen, toepasbaarheid en of er een ‘klik’ is.

wat moet je ervoor doen?

Er is een paar eenvoudige spelregels voor het schrijven van de blogs. Dat is alles. Die spelregels kun je bij CoachSander opvragen.

zijn er limieten?

CoachSander is één keer per week beschikbaar voor coachingblog. Er zijn nooit meer dan drie deelnemers aan coachingblog tegelijkertijd bezig. Elke deelnemer boekt maximaal één gesprek per maand via de online agenda en neemt niet langer dan vier maanden deel aan CoachingBlog. Dat zijn dus één tot vier blogs per blogger.

interesse?

Meld je aan mét argumentatie, doel van de gesprekken en een link naar een door jouw geschreven blog. Wij nemen contact met je op!

Disclaimer: Alle blogs op CoachingBlog zijn geschreven en rechtstreeks geplaatst zonder aanwijzing of moderatie van CoachSander. De schrijver of schrijfster is zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de comments.
 

Wil je dit delen? Doe dit dan hier:
    nog geen reacties

    Geef een reactie