treasure

Ik ben rijk! …..toch?

Vrijdagmorgen 14 maart was het zover; ik ging met de billen bloot. Met dat voornemen ben ik het coachingsgesprek met CoachSander ingegaan. Het viel CoachSander meteen op dat ik toch wel wat gespannen plaats nam in een comfortabele fauteuil in  De Ruimte. Wat hem verder opviel was de opmerking in mijn eerste coachingsblog dat ik het ‘spannend’ vond. Ik was nerveus dat ik zou beginnen te ratelen en een onsamenhangend verhaal zou gaan vertellen over wat mijn hulpvraag aan hem zou zijn. Spannend ook omdat ik merkte dat ik het ‘goed’ wilde doen. Een strebertje zoals ik ben, ‘moet’ toch perfect kunnen presteren. Binnen enkele minuten, en onder het genot van een heerlijk vers gezet kopje koffie, zakte mijn schouders en viel de spanning van mij af. De geruststelling die CoachSander me gaf dat er geen spreekwoordelijke beerput open getrokken werd zonder mijn wil en toestemming,  bezorgde mij zo’n rust dat alle belemmeringen werden weggenomen.

De krachtbron

Her en der heeft CoachSander al het een en ander opgepikt van de ‘strijd’ die ik in het verleden heb gevoerd. En ondanks alle tegenslagen lukte het mij iedere keer op nieuw om de moed te vinden en er weer voor te gaan. Het motto wat ik jarenlang gebruikte: ‘onkruid vergaat niet’, komt vanuit een krachtbron. CoachSander voerde me terug in de tijd en vroeg me een moment/periode te vertellen waarop ik trots ben, want dat zijn uitgesproken momenten waarop ik mijn krachtbron aanspreek. Ik werd er stil van.

Rijkdom

CoachSander deed er nog een schepje bovenop. Die momenten of periodes in mijn leven geven mij rijkdom. Behaalde successen, hoe klein dan ook, zijn van onschatbare waarde. De  kracht in omdenken; onthoud niet de negatieve ervaring, maar bouw verder op de lessen die ik hiervan heb geleerd. Mijn rugzak veranderde als een toverslag in een schatkist. En in de afgelopen weken is de inhoud van mijn schatkist alleen maar toegenomen. Ik kan je vertellen dat het weekend heel anders begon 🙂

Het antwoord op mijn huiswerkopdracht, het vinden van mijn krachtbron, heb ik nog niet. Wat ik wel zeker weet is dat ik onder begeleiding van CoachSander het antwoord zal vinden.

 

Disclaimer: ‘ik ben gecoached door CoachSander, in ruil daarvoor schreef ik dit blogartikel’

Wil je dit delen? Doe dit dan hier:

  tags: , , ,

  6 reacties aan “Ik ben rijk! …..toch?”

  1. Johnf930 10 november 2014 at 15:18 #

   My brother recommended I might like this website. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks! babeeeecdedd

  2. Smithc686 10 november 2014 at 15:19 #

   Good blog! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day! cdkggfkdkeeceeee

  3. Johne403 10 november 2014 at 15:19 #

   Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, let alone the content! cebeeeeacfed

  4. Smithd507 10 november 2014 at 15:19 #

   free cell phone number lookup by name You can certainly see your faggfefeaggbadfk

  5. Johne974 10 november 2014 at 15:20 #

   My brother recommended I might like this website. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks! bccadbekecka

  6. Smithc64 10 november 2014 at 15:20 #

   Can you add a Blackberry template? This web page is tricky to read otherwise for those of us browsing with cell phones. Otherwise, in the event you can place a RSS link up, that would be good also. bedbccdegbfkkdfk

  Geef een reactie