iClaud - CoachingBlog.nl

100 Bordjes

Coaches, ze zijn er in overvloed. Op elk gebied is tegenwoordig wel een coach te vinden die jou verder kan helpen met je carriere, je relatie, je kinderen, social media, je huisdieren, je netwerk, je angsten, je agressie en zelfs je moestuin.

En toch ken ik maar weinig mensen die een coach in de arm nemen om hem of haar op weg te helpen naar die felbegeerde baan, dat uitgebreide netwerk of een florerende aardbeienplanten in het verloren hoekje van de tuin. Ik vraag me dus af waar al die coaches van leven. Of zouden ze werk in overvloed hebben, maar niemand durft erover te vertellen? Ik weet het niet.

Als startende ondernemer loop ik regelmatig tegen zaken aan die me teveel tijd en energie kosten. Omdat ik soms vreselijk onzeker ben over wat ik doe.
Daarnaast ben ik echtgenote van een hardwerkende ondernemer en moeder van twee opgroeiende meiden. Personen die het me soms knap lastig maken om de juiste beslissingen te nemen, zowel zakelijk als privé.

Ik ben er inmiddels achter dat 100 bordjes tegelijk in de lucht willen houden, niet mijn ding is. Maar ik ben er ook achter dat ik niet weet welke van de 100 bordjes ik moet laten vallen. En als ik dat dan doe, wat de gevolgen kunnen zijn en hoe ik daar mee om kan gaan. EN DUS HEB IK SINDS VORIGE WEEK EEN COACH !

Samen met Sander Vrugt van Keulen (@coachsander) ga ik aan de slag de juiste bordjes in de lucht te houden en een prettige balans te vinden tussen werk en thuis. Best spannend, ondanks dat Sander en ik elkaar al een tijdje kennen en er een fijne band tussen ons bestaat. Juist die fijne band is voor mij belangrijk om open en eerlijk aan dit proces te beginnen.

De komende tijd zal ik regelmatig in De Ruimte in het Klokgebouw op Strijp-S te vinden zijn. Zodat ik over x-periode kan zeggen dat de juiste bordjes nog steeds draaiende zijn en de rest aan diggelen is of overgedragen aan personen die er wel graag mee bezig zijn.

Gelukkig is de moestuin al onder verantwoordelijkheid gesteld van mijn jongste dochter. Dat bordje had ik al eerder doorgegeven. En mocht zij het even niet meer weten met de tomaten en basilicum…

deze blog is eerder gepubliceerd op iClaud.nl

Disclaimer; ik ben gecoached door CoachSander, in ruil daarvoor schreef ik dit blogartikel.

Wil je dit delen? Doe dit dan hier:
    nog geen reacties

    Geef een reactie